Comprehensive Solutions for the Food and Process Industry

SHG – BUTTER HOMOGENIZER
Butter homogenizer SHG is designed to rework bulk butter before re-packaging.
MAIN FEATURES
Homogenizing is necessary to regain butter properties as they were before long storage or deep freezing. When butter is homogenized, it is ready again for packaging into customer size portions.
Applicable product: butter.
Hopper with two augers, volume 60 kg.
Machine’s output: 1520 kg/ h.
Product input temperature: +6….+10 °C.
Product output temperature: +12….+14 °C.
Relay logic and control panel with buttons and switches.
Machine body covers from stainless steel.
Hopper cover with sensor (optional).

Kontaktieren Sie uns
Kontaktieren Sie uns noch heute
Wir sind bereit, Ihnen bei allen Fragen weiterzuhelfen – füllen Sie einfach das untenstehende Kontaktformular aus, rufen Sie uns an oder senden Sie eine E-Mail. Wir freuen uns darauf, Ihnen bei der Erreichung Ihrer Ziele zu helfen!
Lösungen
Herzig B2B Beratung & Vertrieb für die Industrie
Freiheitstrasse 124/126 15745 Wildau
Dienstleistungen
Beratung
+49 151 10745292
© 2024. All rights reserved.Herzig
info@herzigb2b.de
